jyllinge kabel-tv forening - stofa jyllinge

 Udgår!

StartsidenBestyrelse og brugerrådDownloadsForeningen tilbyder - Internet m.v.KontingentNyheder

 

Foreningen tilbyder: Radio og tv m.v.

Stofa A/S tilbyder foreningens medlemmer et omfattende udbud af radio og tv-kanaler. Tv-kanalerne udbydes i tv-pakker og som FritValg tv-kanaler. Det primære udbud af tv-pakker er fra 1. juli 2014 baseret på tre tv-pakker, hvor alle kanaler sendes ukodet digitalt i formatet DVB-C MPEG4.

Oversigt over kanalindhold og priser fremgår af Stofas hjemmeside www.Stofa.dk:

Pakke 1 (grundpakken) - Pakke 2 (DKPlus) - Pakke 3 - Fritvalgskanaler - Ekstra tv-pakker

Her kan du se indholdet i TV-pakkerne og hvilke tv-kanaler, der sendes i hvilket format, og du kan se alle dine mange muligheder for at tilkøbe tv-pakker og FritValg kanaler.

På Stofa.dk: Gå ind til antenneforeningens side via din adresse: .

Digitalformater DVB-C MPEG4

Dette format er grundstenen i dine tv-muligheder i Jyllinge. Det er her du via foreningen og Stofa finder det helt store udbud af tv-kanaler.

Pakke 1 (Grundpakken, der er obligatorisk for alle medlemmer), tv-pakkerne 2 og 3 sendes ukodet, dvs. du kan se alle kanalerne uden kodekort og direkte via en DVB-C tuner. Denne kan være indbygget i dit tv eller i en selvstændig tv-boks leveret af Stofa – eller tidligere af Canal Digital.

Ønsker du at bygge over på én af de tre ”indgangs” tv-pakker sker dette også i formatet DVB-C, men overbygningskanalerne sendes kodet. Du skal derfor anskaffe dig en Stofa smart-tv-boks eller Stofa CA-modul samt et kodekort fra Stofa, for at kunne modtage signalerne. Du kan se priser på tv-bokse og CA-moduler på www.stofa.dk.

Har du i perioden januar 2009 til april 2012 anskaffet dig en Sagem tv-boks fra Canal Digital, kan du også benytte den til modtagelse af Pakke 1 (den digitale Grundpakke) samt Pakke 2 og 3, men du kan ikke udvide dine muligheder med overbygningskanaler som FritValg tv-kanaler eller samlede tv-pakker. Dette kræver et tv med indbygget DVB-C MPEG4 tuner og et Stofa CA-modul eller en Stofa SmartTv boks samt et abonnement på et kodekort.

Du finder via efterfølgende link brugervejledninger til Canal Digital HDTV boxe leveret fra januar 2009 til april 2012: Den "gamle" box, Den "nye" box uden harddiskoptager og Den "nye" box med harddiskoptager. For at kunne bruge disse bokse i fremtiden skal du foretage en ny opsætning af boksene. Du kan læse mere om dette på www.jyllingekabeltv.dk under Opgradering.

Interaktive SmartTv muligheder i Jyllinge

Dit medlemskab af foreningen åbner adgang til en række SmartTv funktioner. Fx kan du via en Stofa tv-boks og et Stofa kodekort (Abonnement 26 kr./mdr.) samt et internetabonnement fra Stofa gratis få adgang til StartForfra og StartForfra+. Ved StartForfra+ kan du via Tv-guiden gå op til 48 timer tilbage og se eller gense en lang række tv-programmer uden selv at have optaget dem. Se mere her Stofa SmartTv.

WebTv og Web To Go Tv

Du kan også se rigtigt mange af dine tv-kanaler på din pc, tablet eller smartphone og tage mange af disse med dig overalt i Danmark.

Læs om mulighederne på www.stofa.dk / WebTv - Tv kanaler i hele huset på computer, smartphone og tablets.

Godt tv-signal

En af forudsætningerne for et godt tv-signal har ikke mindst noget at gøre med din egen installation i boligen. På Stofas hjemmeside kan du læse, hvad du selv kan gøre for at sire dig et godt tv-signal. Se via dette link Godt signal - Fjern fejlkilder og få godt signal på Stofa Tv pakker.

Du kan få yderligere information om dine tv-muligheder ved at kontakte Stofa Kundeservicetlf. 80 30 30 30 eller via www.Stofa.dk